SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Liman'da feci şekilde ölüm!

Liman'da feci şekilde ölüm!

03 Aralık 2013 Salı - 17:26




Trabzon’da kötü hava koşulları sonucu oluşan dalgalar Trabzon Limanı’nda Gümrük Muhafaza memurlarının içinde bulunduğu konteynerin devrilmesine yol aç





Olayda bir gümrük muhafaza memuru ölürken, 1 memur da ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Trabzon Limanı’nda bugün yaşanan olayla ilgili bilgiler netleşmeye başladı. Konteynerlerin yükleme boşaltma yaptığı sırada 4 işçinin yaralandığı ihbarını alan Trabzon Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine gittiklerinde farklı bir olayla karşılaştı. Şiddetli dalgalar nedeniyle Gümrük Muhafaza memurlarının içinde bulunduğu ve ofis olarak kullanılan konteyner şiddetli dalgaların etkisi ile devrildi. Konteynerde bulunan Tahir Aktaş isimli Gümrük Muhafaza memuru hayatını kaybederken, Hayati Yazıcı isimli memur ise bacaklarının kırılması sonucu ağır yaralandı. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan memurun hayati tehlikesi sürüyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap