SON DAKİKA



Haber > Ordu > Başkan Tören: “İlçemizde birçok soruna neşter vurduk”

Başkan Tören: “İlçemizde birçok soruna neşter vurduk”

26 Mart 2024 Salı - 15:24




Ordu’nun Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçede birçok sorunu çözüme kavuşturduklarını belirterek, “Sağlıklı altyapısı, standardı yüksek konforlu üst yapısıyla yaşanabilir modern şehir hedefiyle çalıştık çalışmaya devam ediyoruz” dedi.





Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Aşkın Tören, seçim kampanyası yürütürken, belediye tarafından yürütülen hizmetleri de takip ediyor. Altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, Karacaömer Mahallesi’nin Değirmenbaşı mevkiinde başlattığı alt ve üstyapı çalışmalarını tamamladı. Sağlıklı altyapıya kavuşturulan 7 sokak sıcak asfalt konforuyla da buluşturdu.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Aşkın Tören, Altınordu Belediyesi olarak mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarını fırsata çevirerek, birçok noktadaki çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Tören, “İnsanı merkeze alan çözüm odaklı çalışmalarla kimi noktalarda yarım asrı aşan bir mazisi bulunan akut hale gelmiş birçok soruna neşter vurduk. Sağlıklı altyapısı, standardı yüksek konforlu üst yapısıyla yaşanabilir modern şehir hedefiyle çalıştık çalışmaya devam ediyoruz. Tamamlanan çalışmalarımız mahallemize ve değerli komşularımıza hayırlı olsun” diye konuştu.
Karacaömer Mahallesi Muhtarı Hikmet Altaş ve vatandaşlar ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap