SON DAKİKA



Haber > Ordu > Devletin eli,milletin desteğiyle.. Ordu dönüşüyor!

Devletin eli,milletin desteğiyle.. Ordu dönüşüyor!

14 Haziran 2021 Pazartesi - 13:26




Karadeniz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Asım Kemal Güner, beraberindeki Şirket Danışmanı Ahmet Firidin, Spor Koordinatörü Nihat Erence ve Yazı İşleri Müdürü Furkan Yiğit ile birlikte Ordu Valisi Tuncay Sonel’i makamında ziyaret etti.





Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve kentte devam eden yatırımlarla ilgili bilgi veren Vali Sonel, “Ordu’muzun geleceğini şekillendirecek çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi.

DEVASA PROJELERİMİZ…

Vali Sonel, “Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansımız (DOKA) destekleriyle İkizce Kaymakamlığı ‘İkizce Sepeti’,  Korgan Kaymakamlığı ‘Beyaz Patates’ Dinçsoy Grup E Ticaret ve Yazılım, Erateks Tekstil Dijital Dönüşüm Projeleri’mizin müjdesini geçtiğimiz günlerde verdik. Dünya Bankası, Bolaman Havzası Projemizi de onayladı… Sırada devasa projelerimiz olacak” ifadelerini kullanarak, şuan devam eden çalışmalarla ilgili şu bilgileri paylaştı:

ÇEVRE YOLU VE HASTANE…

“Hem çevre yolumuzun, hem hastane inşaatımızın çalışmaları güzel ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Birkaç ay öncesine kadar çevre yolumuz ve şehir hastanemiz yöremizin en önemli ihtiyaçları olarak konuşulurken şu anda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla hem çevre yolumuz, hem hastanemizin çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor.  Bu vesileyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız ile Sağlık Bakanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.”



KABADÜZ VE ÇAMBAŞI…

Toplam uzunluğu 34.7 km olan Kabadüz-Çambaşı yolunun çok önemli olduğuna vurgu yapan Vali Sonel, şöyle devam etti: “Burası bizim en gözde yollarımızdan bir tanesi. Hem Kayak Merkezi hem de yayla olması ayrı bir özellik katıyor. Çambaşı Yaylası'nın, Ordu'nun turizm cazibe merkezi olması dolayısıyla yolun bitmesi önem arz ediyor. İnşallah yıl sonu itibariyle bu güzergahta rahatlama olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

EN GÜZEL DUYGUYU YAŞADIM…

Geçtiğimiz aylarda, Ordu genelindeki 2 bin 112 yetim ve öksüz çocuğa mektup gönderen Vali Sonel, çocuklardan ‘Annen ya da baban hayatta olsa, annen ve babandan isteyeceğin şey ne olurdu?’ sorusunu yöneltmiş ve çocukların isteklerini tek tek yerine getirmişti. O süreçte yaşadıklarını anlatan Vali Sonel, “Hayatta bundan daha güzel bir duygu olamaz… Çocuklarımızın isteklerini yerine getirmek, bizim için her şeyin üzerinde bir çalışmaydı” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap