SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Özgün: Açılışa beni de çağırın

Özgün: Açılışa beni de çağırın

13 Mayıs 2013 Pazartesi - 08:54




Artvin Merkez’de en büyük turizm yatırımı olan Artrium AVM ve Grand Artvin Oteli’nin temsili temel atma töreni dün yapıldı.





Tolga GÜL Artvin Merkez’de en büyük turizm yatırımı olan Artrium AVM ve Grand Artvin Oteli’nin temsili temel atma töreni dün yapıldı. Artvin Belediyesi ve Yılmazlar A.Ş, Bahattin Demiröz ve Serhat Sezgin yapı ortaklığıyla yapımına başlanan alışveriş merkezi ve otel inşaatının temel atma töreninde konuşan Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, "Hz. Ali, ‘bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’ demiş. Artvin’e taş üstüne taş koyanın ben de yanında olurum, minnettar olurum. Artvin sevdası budur arkadaşlar. Dağın başında böyle bir yatırımı yapan iş adamlarımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Ben de burada yatırım yapmak isterdim. Ancak çocuklarım Ankara’da. Buranın açılışında Artvin’de olamayabilirim. Beni mutlaka çağırın. Açılışta bulunmak istiyorum. Çünkü bu benim hayal ettiğim bir turizm yatırımıydı. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap