SON DAKİKA



Haber > Rize > Ailelere sorumluluk düşüyor!

Ailelere sorumluluk düşüyor!

24 Şubat 2018 Cumartesi - 12:06




Rize’de bağımlılıkla mücadele il koordinasyon toplantısı yapıldı. Bağımlılıkla mücadele kapsamında aile sorumluluğu vurgusu yapıldı.





Rize’de ‘Bağımlıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’ yapıldı. Rize Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen kurul toplantısına Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Rize’deki kurum, kuruluşlarının üst düzey yetkilileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan korunması için Rize’deki bütün kurumların ve STK’larının işbirliği içinde, gerekli önleyici tedbirleri almak adına, üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Vali Bektaş, “Türkiye’nin en büyük zenginliği sahip olduğu genç nüfustur. Çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıktan kurtulması, spor ya da diğer alanlarda kendilerine farklı meşgaleler bulması ile mümkün olacaktır. Bu anlamda ailelere de büyük sorumluluk düşmektedir” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap