SON DAKİKA



Haber > Rize > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize'nin uşakları bu ana muhalefete pabuç bırakmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize'nin uşakları bu ana muhalefete pabuç bırakmaz

04 Eylül 2021 Cumartesi - 15:09




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yaptığı konuşmada CHP'ye yüklendi: "Gelin Rize'yi görün dikili ağacınız yok..."





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salarha Tüneli Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan konuşmada yaptığı konuşmada, "Rize'nin uşakları bu muhalefete, bu ana muhalefete, bu terör örgütü artıklarına pabuç bırakmaz" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

RİZE'NİN CAZİBESİNİ ARTIRIYORUZ: Daha önceki projelerle inşa edeceğimiz konut sayısı 548'i bulmaktadır. Karadeniz'in tamamı ile birlikte Rize'nin en önemli sorunu olan çarpık yapılaşma ile ilgili çok önemli adımlar attık. Bugün temelini attığımız proje bunlardan sadece biridir. Rize'nin cazibesini artırmak amacıyla turizm alanında çeşitli yatırımlar yapıyoruz. Görüntü ve gürültü kirliliğine son veriyoruz. Çaykur Sanayi Hal Bölgesi'nin olduğu 18 hektarlık alanda 1252 konut ve 360 ticari birim inşa edilecek projeyi başlatıyoruz. Yakında ihalesine çıkılacak.

KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KARADENİZ'İN ÖNEMİNİ ARTIRIYOR: Tünelin açılmasıyla birlikte artık şehrin büyümesi Salarha tarafına doğru devam edecek. Salarha'da inşası süren 465 konut ve 12 dükkanı vatandaşlarımıza teslim etmeyi planlıyoruz. Çağın ihtiyaçları, insanımız talepleri ve tabiatın güzellikleri arasındaki dengeyi en hassas şekilde kuracağız. Küresel iklim değişikliği Karadeniz Bölgesi gibi yerlerin önemini daha da artırıyor. Geçmişte şehit olduğumuz rant hırsına, cehalete, bencilliğe dayalı hoyratlıkların buralarda tekrar yaşanmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Unutmayın başka Rize yok, başka Karadeniz yok, başka Türkiye de yok.

19 YILDA NE YAPTINIZ Kİ DİYE SORUYORLAR: Rize'nin bir evladı olarak sahip olduğum imkanları sonuna kadar kullanmayı boynumun borcu görüyorum. Türkiye'de bir kesim var. Ağızlarını her açıklarında "19 yılda siz ne yaptınız ki?" diye soruyor. Bu soruyu kimlerin sorduğunu biliyorsunuz dimi? Böyle bir soruyu ancak ne kendisi, ne anne babası ne de evlatları bu ülkede yaşamamış olan birisi sorabilir. Şu Karadeniz'de Samsun'dan Artvin'e kadar hatta gümrük kapısına kadar neler yaptığımızı hepimiz biliyoruz değil mi? Bugün de yine bir taraftan dün Hurmalık'taki o tünellerin açılışını yaptık, bugün de Salarha Tüneli'nin açılışını yapıyoruz. Var mıydı böyle tünel ve viyadüklerimiz? Buyrun şimdi bunları açıyoruz. Ben bu Bay Kemal'e ve CHP'nin tabanına sesleniyorum, gelin de Rize'yi görün. Dikili bir ağacınız yok. Yaşı 30-35'in altında olan belki eski Türkiye'yi hatırlayamayabilir ama en azından büyüklerinden dinlemiştir. Fitneyi, fesatı, kötü niyeti elbette biliyoruz.


FEKALETLERİ TEMİZLEYEREK DEVAM EDECEĞİZ: Cumhur İttifakı olarak birlikte beraberlik içerisinde 2023 seçimlerine hazırlanıyor muyuz? Bölünmeye asla fırsat vermeyeceğiz. Salgın ve afetlerle adeta büyük imtihanlar geçirdik. Bu müsibetlerin teki başka bir ülkede yaşansa emin olun ortaya çıkacak krizin altından bunlar kalkamazdı. Allah'ın izniyle biz kalktık. Bütün bu felaketleri temizleyerek yolumuza devam edeceğiz. İnanıyorum ki Rize'nin uşakları bu muhalefete, bu ana muhalefete, bu terör örgütü artıklarına pabuç bırakmaz.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap