SON DAKİKA



Haber > Rize > Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendi memleketi Rize'de protesto

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kendi memleketi Rize'de protesto

04 Eylül 2021 Cumartesi - 09:35




Dün Rize'de tünel açılışı gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, İşkencedere Vadisi'nde yapımı devam eden taş ocağına karşı eylem yapan köylüler tarafından protesto edildi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İyidere – İkizdere – Erzurum yolu ve tünelleri açılışı töreni öncesi yaptığı konuşmasında, “Türkiye’nin değişik yerlerinden ne kadar sol varsa, komünist varsa, alıp buraya geliyorlar. Neymiş bizim önümüzü kesecekler. Siz bu milletin önünü kesemezsiniz. Kesemeyeceksiniz. Bu tesisleri yapacağız. Bu yolları yapacağız. Sizin gücünüz bunların önünü kesmeye yetmez” dedi.

Sözcü gazetesinden İsmail Akduman'ın haberine göre Erdoğan’ın bu söylemlerine 4 aydır taş ocağına karşı eylem yapan köylüler tepki gösterdi.

GECE YARISI PROTESTO

İşkencedere Vadisi’ne Cengiz İnşaat tarafından yapımı süren ve bölge halkının tepkisini çeken taş ocağına sahip çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece yarısı konvoy eşliğinde Rize’ye gitmek için yola çıktı.

İşkencedere Vadisi’nde eylem yapan köylülerin bulunduğu alandan geçmek zorunda kalan Erdoğan ve beraberindekiler köylüler tarafından protesto edildi. Yağmur altında bekleyen köylüler,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok sayıda araçtan oluşan konvoyu geçerken “Biz halkız”, ve “Direne direne kazanacağız” diye slogan attı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap