SON DAKİKA



Haber > Rize > EMEP Fındıklı İlçe Başkanı: Planlı ve örgütlü bir saldırı

EMEP Fındıklı İlçe Başkanı: Planlı ve örgütlü bir saldırı

20 Mayıs 2022 Cuma - 15:25




Emek Partisi Fındıklı ilçe binasına düzenlenen saldırıya ilişkin konuşan Onur Erşahin, "Özellikle planlanmış, örgütlü bir saldırı olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.





Rize’nin Fındıklı ilçesinde Emek Partisi (EMEP) ilçe örgütüne kimliği belirsiz kişi veya kişilerce düzenlenen saldırıya ilişkin konuşan EMEP Fındıklı İlçe Başkanı Onur Erşahin, “Bu saldırının özellikle planlanmış, örgütlü bir saldırı olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Evrensel'e açıklamalarda bulunan Erşahin, Planlı ve örgütlü bir saldırışu ifadeleri kullandı:

“İlçe binamıza girdiğimizde 10 Ekim Ankara Katliamı'nda kaybettiğimiz yoldaşlarımızın resimleri, Denizlerin posterleri ve afişlerimizin yırtılmış olduğunu gördük. Arşiv odamız da dağıtılmış durumdaydı. Bu saldırının özellikle planlanmış, örgütlü bir saldırı olduğunu düşünüyoruz. Sadece partimize yapılmış bir saldırı olmasının ötesinde emekten demokrasiden yana olan Karadeniz’in tüm ilerici aydınlık güçlerine yapılmış bir saldırı bu.

Bu saldırılar ilk değil belki son da olmayacaktır ancak ideallerimiz ve mücadelemizin önünde hiçbir engel tanımayacağız.

Yarın da saat 14.00’te ilçe binamızda konuyla ilgili bir açıklama yapacağız. Tüm dostlarımızı açıklamaya bekliyoruz."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap