SON DAKİKA



Haber > Rize > Geleceğimiz için önemli!

Geleceğimiz için önemli!

25 Şubat 2018 Pazar - 10:59




AK Parti’de ilçe danışma meclisi toplantıları gerçekleştirildi. Burada konuşan Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Afrin ülkemizin geleceği için





AK Parti Rize’de Gençlik ve Spor bakanı Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı programlarla ilçe danışma programlarını gerçekleştirdi. Çayeli ilçe danışma meclisi toplantısına Milletvekili Hikmet Ayar, Çamlıhemşin ve Güneysu ilçe danışma meclisi toplantılarına ise Milletvekili Hasan Karal katıldı.

Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada teşkilat içi çalışmalara değinerek, “ Teşkilat ve istişare çok önemli. Bizim gücümüz burada birbirimizi sevmemizde. Özellikle AK Parti’nin buraya kadar ki başarısında en önemli süreç liderimiz cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibine ve istişareye olan güvenidir. Cumhurbaşkanımız gerçekten önemli bir süreç yürütüyor. Hepimiz takip ediyoruz” dedi.

YOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Bakan Bak Zeytin dalı harekâtına değinerek, “Afrin  ülkemizin geleceği için çok önemli. Orada şu ana kadar 1932’nin üzerinde terörist etkisiz hale getirildi. Operasyon yoğun bir şekilde devam ediyor. Orada ülkemize karşı bir hazırlığın olduğunu hepiniz izliyorsunuz. Orada ülkemize karşı bir terör ordusu oluşturulmaya çalışılıyor. Ülke olarak orada çok önemli bir operasyonu yürütüyoruz. Bu topraklar şehit kanlarıyla yoğrulmuştur. Biz bin yıldır bu topraklardayız. Bin yıl daha da burada olacağız. Bunun mücadelesini vermek zorundayız” dedi.

Selim Denizalp

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap