SON DAKİKA



Haber > Rize > Gelecek sezon denize iniyor!

Gelecek sezon denize iniyor!

01 Mart 2018 Perşembe - 12:57








İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, yapımı devam eden Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi Anadolu'nun gelecek sene bu zamanlarda denize ilk inişini yapacaklarını söyledi. Kalkavan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle geldiği Rize'de, deniz ticareti ve balıkçılıkla uğraşan iş adamlarıyla bir lokantada bir araya geldi. Kalkavan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor günlerden geçerek ilerlemesini sürdürdüğünü belirterek, bunun için denizcilerin üzerine düşeni fazlasıyla yapma gayreti içerisinde olduğunu ifade etti.

Denizcilik sektörünün son yıllarda önemli mesafeler katettiğine dikkati çeken Kalkavan, denizcilik sektöründen gelen önemli bakanların kabinede görev yaptığını, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında denizcilerin ağırlıkta olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kaptan evladı olduğunu kaydetti. Kalkavan, savunma sanayinde Türkiye'nin iyi ilerlediğini vurgulayarak, İHA, SİHA yanında yerli tankların yapıldığını, deniz platformlarında ise neredeyse yapılamayacak gemi kalmadığını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap