SON DAKİKA



Haber > Rize > Güven Aksoy; ''Kuru çayada zam şart''

Güven Aksoy; ''Kuru çayada zam şart''

Karadeniz Özel

17 Haziran 2019 Pazartesi - 11:43




RESOB Başkanı Güven Aksoy’dan birbirinden önemli açıklamalar:





// Karadeniz öZEL // Hüseyin TERZİ // Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (RESOB) Başkanı Güven Aksoy, ÇAYKUR’un  özelleştirilmesinin söz konusu olmadığını belirterek, "Çay sektörünün zaten yüzde 50'si özel sektör kuruluşlarının elinde. Bölgede üretilen ortalama 1 milyon 200 bin ton yaş çayın yarısını zaten özel sektör kuruluşları işliyor. Hal böyleyken ÇAYKUR'un özelleştirilmesini konuşmak bölgeye ihanettir. ÇAYKUR'un özelleştirilmesi diye bir konu yok. Bu yönde bir soru sorulup cevap aranmasına da gerek yok" dedi.

KURU ÇAYA ZAM ŞART

Çay sanayisi ve tarımına yönelik de değerlendirmelerde bulunan Başkan Aksoy'un vurguladığı konulardan biri de kuru çay zammı oldu. Aksoy bu konuda şunları söyledi: “Ekonomik açıdan zorluklar yaşayan sektörün rahatlatılması üreticinin mağdur olmaması için yaş çaya verilen iyi fiyatın yanında kuru çaya da zam yapılmalıdır. Aksi halde özel sektörün ayakta kalması zorlaşacaktır. Bu konuda herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir.”  




AKSOY TAKDİR TOPLUYOR

Rize esnafının derdine derman olmak için durmaksızın çalışan RESOB Başkanı Güven Aksoy, her kesimin büyük takdirini topluyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap