SON DAKİKA



Haber > Rize > Rize'de 'Torbacı' operasyonu

Rize'de 'Torbacı' operasyonu

05 Mayıs 2021 Çarşamba - 14:00




Rize gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.





Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Rize’de uyuşturucu madde nakil eden, pazarlayan, kullanan şahıs ve grupların deşifresi için yapılan çalışmalarda 2 ayrı adreste operasyon düzenledi. Gerçekleşen operasyonda 17 adet satışa hazır vaziyette 242,29 gram Bonzai maddesi, 2 parça yine satışa hazır halde 1,44 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Operasyonda aynı zamanda uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı düşünülen 2 adet hassas terazi ve 3 adet uyuşturucu madde kullanma aparatının yanı sıra 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 24 adet fişek ele geçirildi.

Olayla ilgili 4 şüpheli şahıs ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti (TCK-188) suçundan’ yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslardan 3’ü çıkarıldığı hmekemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap