SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sözümüzü tuttuk

Sözümüzü tuttuk

01 Nisan 2017 Cumartesi - 11:32




Ordu Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri beton yol çalışmalarına devam ediyor. Başkan Engin Tekintaş “Millete verdiğimiz sözü tutmak iç





Osman ÇAKMAK

Altınordu Belediyesi tarafından 3 yıl önce başlatılan beton yol projesi kapsamında dış mahallelerde yollar beton yola kavuşmaya devam ediyor. Milletimizin ayağını çamura değdirmemeye söz verdik” diyen Başkan Engin Tekintaş “Millete verdiğimiz sözü tutmak için çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin dış mahallelerde başlattığı beton yol çalışması 2017-2018 yılları arasında da devam edecek. Bu kapsam da bu projemizin 2. Etabı olan çalışmalara başladık” ifadelerini kullandı. Yapılan çalışmaların millet için yapıldığını ifade eden Başkan Engin Tekintaş “Altınordu Belediyesi olarak 2017 yılına kadar 75 Mahallemizde toplam 105 Km’lik beton yol çalışmasını milletimizin hizmetine sunduk” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap