SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Tek derdimiz hizmet etmek

Tek derdimiz hizmet etmek

24 Kasım 2016 Perşembe - 08:32




Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Esentepe Mahallesi muhtarlık binasının açılışında “Tek derdimiz hizmet etmek” mesajı verdi.





Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Esentepe Mahallesi muhtarlık binasının açılışını gerçekleştirdi. Ortahisar'da bulunan 85 mahalle muhtarının daha iyi fiziki mekanlarda hizmet verebilmeleri için muhtarlık binalarının yapımının devam ettiğini belirten Başkan Genç, "İyi bir istişare ortamında olduğumuzu düşünüyorum. İyi bir hizmet erişimi sağladığımızı düşünüyorum ve iyi bir program yaptığımızı da düşünüyorum. Tabi ufak tefek eksiklerimiz olabilir. Hepimizin eksikleri olacak. Ama samimiyetimizden kimsenin şüphesi olmasın. Tek derdimiz hizmet etmek. Bu zaman dilimleri gelen geçen zaman dilimleri... Hepimiz bunu biliyoruz. Bugün var, yarın yokuz. Ama iş, hizmet devam edecek. Samimi bir şekilde bu şehre hizmet kazandıralım istiyoruz. Yeni binalarımızla muhtarlarımız vatandaşlarımıza daha iyi, daha kaliteli hizmetler sunacak. Bütün amacımız da bu zaten." dedi.

"BURADA HAYIRLI HİZMETLER YAPILACAK"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise Trabzon Belediyesi dönüminde başlanan muhtarlık binalarının yapımının Ortahisar Belediyesi döneminde de aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, " Muhtarımız burada daha rahat bir şekilde hizmet verecektir. Bu manada buranın yapılmasında emeği geçen başta belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Trabzon Belediyesi zamanında başlattığımız ve Ortahisar Belediyesi döneminde de devam ettirdiğimiz muhtarlık binalarımızın bir tanesini daha yaptık. Burada hayırlı hizmetler yapılmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." diye konuştu.

"BÜTÜN MAHALLELERE İSTİYORUZ"

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ise konuşmasında muhtarlık binalarının milletin evi olduğuna dikkat çekerek, " Muhtarlıklar milletin mahremiyetidir. Çünkü halkın bir sorunu olduğu zaman, gece olsun, gündüz olsun çalacağı kapı bu kapıdır. Bu tür hizmetlerin daha yaygınlaşarak bütün mahallelerimize yapılmasını istiyorum. Başkanlarımızın da muhtarlarımızın hakkaniyetli hizmet almaları yönünde hassasiyet göstermelerini istiyoruz." ifadelerine yer verdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap