SON DAKİKA



Haber > Trabzon > 1 yıldır TEDAŞ'ı bekliyor

1 yıldır TEDAŞ'ı bekliyor

15 Haziran 2019 Cumartesi - 10:32




İnşaat yaptığı arazisinden geçen kabloların kaldırılması için başvurdu, inşaatı durduruldu





TRABZON'un Akçaabat ilçesine bağlı Dürbinar Mahallesi’nde yaptığı evin üzerinden geçen elektrik telleri ve trafonun kaldırılması için TEDAŞ’a başvuran Hayati Seyis, dilekçesinin onaylanmasına rağmen işlemlerin yaklaşık 1 yıldır gerçekleştirilmemesine tepki gösterdi.

NE GELEN VAR NE GİDEN

Yaptığı evin üzerindeki elektrik direğinin kaldırılması için 4 Nisan 2018’de TEDAŞ’a müracaat ettiğini hatırlatan Seyis, “16 Haziran’da trafo ve evin üzerinden geçen elektrik tellerinin başka yere alınması için dilekçem onaylandı ve yazı tarafıma gönderildi. Dilekçenin onaylanmasının üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen trafonun kaldırılması için ne gelen oldu ne giden. Bir vatandaş olarak 1 yıldır bunun çaresini arıyorum. Defalarca kuruma gitmeme rağmen trafonun kaldırılacağını söyleyip gerekli işlemleri yapmadılar” ifadelerini kullandı.




CAN GÜVENLİĞİ

TEDAŞ tarafından mağdur edildiğini vurgulayan Seyis, “Bir de bunun üzerine inşaatıma ‘can güvenliği’ sebebiyle durdurma kararı çıkardılar. Durdurma kararı gelen yazıda emniyet yaklaşım mesafelerinin ihlal edildiği belirtiliyor. Ben zaten kendim kuruma başvuruda bulundum kabloların kaldırılması için. Aradan geçen süre zarfında 100 bin TL kaybım oldu” şeklinde konuştu.




■ FATİH SAYGIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap