SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu istifa edecek!

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu istifa edecek!

26 Aralık 2022 Pazartesi - 10:38




CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, milletvekili aday adayı olmak için bugün İl Başkanlığı görevinden istifa edecek!





CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, 2023 Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağı için bugün görevinden istifa edeceğini açıkladı. 

PARTİMİN NEFERİYİM

Sonnokta Gazetesinden Esra Nur Pervan'ın haberine göre: CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, bugün görevinden istifa edeceğini açıkladı. Milletvekili aday adayı olması beklenen Hacısalihoğlu şunları söyledi: Yeni bir yol ve değişim için İl Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Partimizin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. 

TÜM GAYRETİMLE

CHP hepimizin partisidir ve İl Başkanlığı gibi önemli görevi yapmış olmanın gururunu yaşıyorum. Bugüne kadar partim için nasıl çalışmışsam, bundan sonra da aynı şekilde çalışacağım. CHP’nin iktidara gelmesi için tüm gayretimle verilecek her görevi yapacağımın bilinmesini isterim. 


YENİ İL BAŞKANI KİM OLACAK?

CHP’de milletvekilliği için aday adayı olacak isimlerin en son bugün itibarı ile istifa etmesi gerektiği belirtilmişti. Hacısalihoğlu’nun istifası ile boşalacak olan İl Başkanlığı görevini vekaleten CHP Trabzon İl Sekreteri Nurcun Aşçı Demiröz’ün sürdürmesi bekleniyor. 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap