SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Davut Çakıroğlu’nun en acı günü! Süleyman Çakıroğlu'na son görev

Davut Çakıroğlu’nun en acı günü! Süleyman Çakıroğlu'na son görev

19 Eylül 2020 Cumartesi - 17:11




Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İYİ Partili üyesi Davut Çakıroğlu’nun babası Almanya’da ikamet eden Berlin’in sevilen işadamlarından Süleyman Çakıroğlu, son yolculuğuna uğurlandı.





Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İYİ Partili üyesi Davut Çakıroğlu’nun babası, Almanya’da ikamet eden Berlin’in sevilen işadamlarından Süleyman Çakıroğlu Çarşamba günü Almanya’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. 
Merhum Çakıroğlu’na Berlin’de Şehitlik Camisi’nde cenaze töreni düzenlenmiş ve memleketi Trabzon’un Of İlçesi’ne gönderilmişti. 
Evli ve 3 çocuk babası olan 76 yaşında yaşama veda eden Süleyman Çakıroğlu bugün Trabzon’un Of İlçesi Sıraağaç köyünde kılınan cenaze namazının ardından aynı köydeki aile kabristanlığına defnedildi. 
Mahşeri kalabalık eşliğinde ebediyete uğurlanan Merhum Çakıroğlu’nun cenaze törenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile çok sayıda belediye meclis üyesinin yanı sıra siyaset, spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.  Süleyman Çakıroğlu, işadamı kimliğinin yanı sıra, başta TGB Berlin Türk Cemaati ve TDU Türk-Alman İşverenler Birliği olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşunda ve yönetimlerinde aktif görev aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap