SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Davutoğlu Trabzon'a geliyor

Davutoğlu Trabzon'a geliyor

07 Temmuz 2021 Çarşamba - 10:10




Gelecek Partisi Genel başkanı Ahmet Davutoğlu 17 Temmuz’da Trabzon’da halkla buluşacak.





Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım ve Teşkilat Başkanı Ali Rıza Tanrıverdi gazetemizi ziyaret etti.

Başkanlar Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun 17 Temmuz’da Trabzon’a geleceğini belirterek, “Genel başkanımız Trabzon’da Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak. Akçaabat’ta partimizin ilçe binasının açılışı ile birlikte partililerimizle bir araya gelecek.

Trabzon’da il binamızın açılışını yapacak olan Genel Başkanımız medya ile de bir araya gelecek. Gençlik buluşması ile birlikte genel başkanımızla bir araya geleceğiz” dediler.

Başkan Yıldırım 50 kişilik yönetim oluşturduklarını, kentimizin ülkemizin sorunları ile yakından ilgilenip, çözüm adına ürettiğimiz politikaları hemşehrilerimize anlatacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Herkesin ayağına gideceğiz.
Hedefimiz, adil devlet, liyakatli sistem, gelir adaletini sağlayan işsizlik sorununu aşan güçlü ekonomi, şeffaflığın hakim olduğu kamu ahlakı, planlı estetik şehirler, itibarlı dış siyaset, toplumsal barış ve gençlerin geleceğe umutla baktığı Türkiye” dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap