SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Deniz dolgusu cep doldurdu!

Deniz dolgusu cep doldurdu!

01 Şubat 2018 Perşembe - 08:51




Ortahisar Belediye Meclisi’nin İYİ Partili Üyesi Davut Çakıroğlu, şehrin tarihi eserlerinden yola çıkılarak yapılan deniz dolguları ile yandaşın cebin





İÇLER ACISI TARİH

■ Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi İYİ Parti Üyesi Davut Çakıroğlu, şehrin tarihi geçmişine atıfta bulunarak, günümüzde atıl halde bırakılan tarihi eserleri masaya yatırdı; tarihi hamamların, çeşmelerin ve köprülerin içler acısı halini fotoğraflarla ortaya koydu.

TAVUK KÜMESİ 

■ Tarihi Hasan Paşa Hamamı’nda uyuşturucu madde kullanımı için kurulan masaya şehrin yetkililerini davet eden Çakıroğlu, “685 yıllık tarihi eserinize tur otobüsü çıkamıyorsa, tavuk kümesinin etrafını sardığınız tel ile tarihi eseri koruyorsanız ‘tarih kentiyiz’ demeyin” dedi.

YANDAŞ YÜZÜYOR


■ Çakıroğlu, “İşiniz deniz dolgularıyla cep doldurmak, doldurduğunuz cepte de yandaş yüzdürmekse ve tarih buysa ben özür diliyorum. Açıklama yaptığımda da Büyükşehrin basın yaygara ofisi torpille geldikleri koltuklardan bana akıl veriyor” diye konuştu.

Meryem Akgün

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap