SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Hani verdiğiniz sözler neredesiniz nerede?

Hani verdiğiniz sözler neredesiniz nerede?

22 Temmuz 2023 Cumartesi - 13:28




Yıllardır atıl vaziyette olan ve patates tarlasına dönen Araklı İlçe Stadı kaderine terk edildi.





Genç futbolcular patates tarlasına dönen ilçe stadında çalışmalarına devam ediyor. İsyan bayrağını çeken meclis üyesi Malkoçoğlu, “Verilen sözler tutulmadı. Sözlerinizi tutun stadımızı yapın” dedi

MALKOÇOĞLU’NDAN TEPKİ

Trabzon’un Araklı ilçesinde ilçe stadyumun hali içler acısı. Yaklaşık 7 yıldan beri atıl vaziyette bulunan stat kaderine terk edildi. Saha zemini, tesisler ve tribünlerin yenilenmesi için tek bir çivi çakılmazken Araklı Belediyesi Meclis Üyesi Baki Malkoçoğlu duruma tepki gösterdi.

DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ?

Malkoçoğlu, verilen sözlerin yerine getirilmediğini hatırlatarak hem Araklı Belediyesi’ni hem de siyasileri eleştirdi. Malkoçoğlu, “Bu stadın yapılması için daha ne bekleniyor. Futbol altyapısı olarak en güçlü ilçelerden birisiyiz. Kalmışız el kapılarında. Söz verenler neyi bekliyor” dedi.

BELEDİYE VE VEKİLLER

Malkoçoğlu, “Araklı Belediyesi yetkililerine, milletvekillerine soruyoruz: Araklı’yı cezalandırıyor musunuz? Bu ilçe bunu hak etmiyor. 7 yıldan beri bir stat neden yapılmaz. Verilen sözlerin yerine getirilmesini, futbolcu fabrikası Araklı’ya ve gençlerimize sahip çıkılmasını istiyoruz” diye konuştu.

HÜSEYİN TERZİ (ÖZEL HABER)


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap