SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hem Suçlu Hem Güçlü!
27.06.2024

Evet, bundan böyle köşe yazılarımla bölgenin en güçlü sesi olan Karadeniz Gazetesi internet sitesi ile sizlerle olacağım.


TÜRK SAVUNMA SANAYİSİNİN ALTIN ÇAĞI

Geçtiğimiz günlerde Türkiye, NATO unsurları ile entegre hava savunma tatbikatını katıldı.

NATO Ramstein Legacy 2024 Entegre Hava ve Füze Savunma Tatbikatına ASELSAN adeta damga vurdu.

KORKUT,KMS ZIPKIN ve MANPADS gibi hava savunma sistemlerinin NATO ile entegre bir şekilde ilk kez kullanılması ve bunda nokta atış başarı sağlanması geldiğimiz teknoloji açısından oldukça önemliydi. Özellikle Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş hava savunma sisteminin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Kıtalar arası füzeler için geliştirilen dev savunma sistemlerinin ıskartaya çıktığı bu savaşta MANPADS gibi hafif savunma sitemlerinin önemi ve geliştirilmesinin gerekliliği bir kez daha gözler önüne serildi. İnsansız hava araçları, hafif dronelar adeta savaşın seyrini değiştirdi. İnsansız hava araçları konusunda inanılmaz yol kateden Türk savunma şirketlerinin özellikle bu tür drone saldırılarına karşıda bir yer ve deniz savunma sistemi geliştirmeleri çok önemli.

AK PARTİ'DE BELEDİYE BAŞKANLARI GÖRÜŞME ODASINA..!

AK Parti'nin 1-2 Temmuz'da belediye başkanlarıyla yapacağı kampın hazırlıklarını MYK'da ele aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda, tüm ayrıntılar masaya yatırıldı.

31 Mart seçimlerinde alınan sonuçların nedenleri ve tercihleri, etkin rolü olanlar için şimdi sınav zamanı..!

Kızılcahamam'da belediye başkanlarıyla yapılacak toplantıda seçim sonuçları tüm illere tek tek sorulacak.

AK Parti'nin ilk kamp programı, 31 Mayıs - 2 Haziran arasında milletvekillerinin ve bakanların katılımıyla yine Kızılcahamam'da yapılmıştı. Ordan alınan veriler ışığında belediye başkanlarının da görüşleri alınarak bir rapor oluşturulacak.

Alınacak kararlar doğrultusunda ilk olarak kaybedilen illerin teşkilatları değiştirilecek ve yeni il başkanları atanacak. Ciddi bir değişimin arifesinde olan Ak Parti'de her şey en ince detayına kadar düşünülerek hareket edilmeye çalışılıyor. Bir anda büyük bir değişim yerine kademeli olarak illerde değişime gidilerek bir küskün ordusu yaratılmasının önüne geçilecek.

HEM SUÇLU - HEM GÜÇLÜ

Malum gazeteci olduğumuz için bir çok yerin açılışına davet ediliyoruz. Kimilerine giderken, kimilerini de sonradan ziyaret etme imkanımız oluyor. Yine sonradan açılışını tebrik ettiğim bir iş yeri sahibi ile sohbet ederken, açılışı ile ilgili sonradan yaşadığı bazı sorunları dile getirdi.

İş yerinin açılışına davet ettiği siyaset mecrasından Ak partililerin gelmemesi ile sanki bir taraf algısı oluştuğunu ve bu konuda üzüntülerini dile getirdi bana 'Biz esnafız abi siyasetle ne işimiz olur. Sağ olsun Ahmet Kaya ve CHP il, ilçe başkanları ve yöneticileri davete katıldılar. Ak partiden de bir çok isime davetiye gönderdik, ama gelmediler sonrasında böyle bir görüntü çıkınca, Ak partili müşterilerim arayarak sitem etti. Ne diyelim haklıyken sessiz kalmak zorunda kaldık' dedi.

Şimdi bir deyim vardır halkımız arasında 'hem suçlu, hem güçlüsün' derler. Bu durumda tam ona uyuyor gibi. Hem halktan kopacaksın, hem de sitem edeceksin. Bu olay haricinde, açılışlar, cenazeler ve düğünlerde bulunmak, vatandaşı önemli günlerinde yalnız bırakmamak Ak partinin geçmişten gelen en önemli geleneğiydi. Bunu kaybettiklerini ne yazık ki üzülerek onlara hatırlatmak zorundayım. Haa yok biz kaybetmedik sen algı yapıyorsun diyorlarsa kendilerini 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin sonuçlarına bakmaya davet ediyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap