SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kamu-Sen Trabzon'da bir hastaneyi ziyaret etti

Kamu-Sen Trabzon'da bir hastaneyi ziyaret etti

27 Kasım 2020 Cuma - 17:21




Trabzon ve Rize Kamu-Sen Trabzon'da yakın zamanda açılan özel bir hastaneyi ziyaret ederek bilgiler aldılar.





Trabzon ve Rize Kamu-Sen Trabzon'da yakın zamanda açılan 7M Hastanesini ziyaret ederek bilgiler aldılar.  
Ziyarette 7M Hastanesinin yönetim kurulu başkanı Aydın Özyurt ve Halka İlişkiler Müdürü Emine Çakır davetlileri karşıladı. Trabzon ve Rize Kamu-Sen hastane Hastane ile anlaşma protokolu imzaladılar 

Kamu-Sen Trabzon Şube Başkanı Çoşkun Dilber ziyarette yaptığı açıklamada Trabzon'da böyle bir hastanenin açıldığı için mutlu olduklarını belirterek''Son zamanlarda Trabzon'da ciddi bir hastane sıkıntısı çekiliyordu ve hastalarda bu konularda zorluk yaşıyordu. 7M Hastanesinin açılmasıyla beraber bu konuda tüm eksiklerin giderebileceğini düşünüyoruz. Bizler sonuna kadar sizlerin yanındayız''dedi.

7M Hastanesi yönetim kurulu başkanı Aydın Özyurt da ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyerek''Profesyonel ekibimizle Trabzon'da çok iyi işler yapacağız. Trabzon'da pandemiden dolayı hastaneler dolu, biz de hastanemizle beraber diğer hastanelerimizle beraber elele vererek inşallah bu sıkıntılı süreci Trabzon'da çözeceğiz''diye konuştu.

Son olarak Hastanenin Halkla İlişkiler Müdürü Emine Çakır'da şunları söyledi;
''7/24 hastalarımızın hizmetindeyiz. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Arkadaşlarımız ciddi olarak güzel işler yapıyorlar. Hastaneye gelen hastalarımız da bizlerin hizmetin de çok memnun bizlerde onları mutlu görünce biz daha çok mutlu oluyoruz. Tüm çalışanlarımız kendilerinden ödün vererek çalışıyorlar, bu süreçte çok yoruluyoruz ancak biz hiçbir zaman yılmadan mücadelemize devam edeceğiz''dedi.

Ziyaretin ardından birbirlerine hediyte takdim ettiler.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap