SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Mali Müşavirlerin Hakları İçin Mücadeleye Devam!

Mali Müşavirlerin Hakları İçin Mücadeleye Devam!

29 Mayıs 2024 Çarşamba - 11:23




Mali Müşavirler Odası Başkanı Cüneyt Hayal ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon’da il Başkanlığı bulunan siyasi partilerin il başkanlıklarını ziyaret ederek İl Başkanlarına “Mali Müşavirlerin Hakları İçin Mücadeleye Devam” edecekleri mesajını verdi .





Hayal ; Ülke ekonomisinin güçlü bir temel üzerine yükselmesinde önemli bir rol üstlenen mali müşavirler olarak, HAKLARIMIZI SAVUNMAK ve ADALET  taleplerimizi yılmadan usanmadan dile getirmeye devam edeceğiz.Devletlerin vergi gelirlerini toplamak ve hükümetlerin çeşitli alanlarda geleceğe yönelik planlamalar yapmak için bazı verilere ihtiyaçlarının olduğu açıktır. Ancak, bu veriler toplanırken, istenilecek verilerin mümkün olduğunca tek elden alınması, gereksiz bilgi toplamanın önüne geçilmesi ve veri toplama için kullanılan yöntemlerin de sağlıklı çalışması büyük önem arz etmektedir. Görünürde mükellef veya işverenlerden istenilmekle beraber, iktisadi ve sosyal hayata ilişkin ihtiyaç duyulan hemen her veri Mali Müşavirler aracılığıyla toplanılır hale gelmiştir. 

Ancak bugün Mali Müşavirlerin sırtındaki yük artık dayanılmaz boyutlara ulaşmıştır. Meslek mensupları aracılığıyla alınan beyan ve bildirimlerin sayısı her geçen gün artmakta, bu beyan ve bildirimlerin içerikleri kolaylaşacağına zorlaşmaktadır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap