SON DAKİKA



Haber > Trabzon > MHP eski Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli vefat etti

MHP eski Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli vefat etti

19 Haziran 2022 Pazar - 15:26




Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden MHP önceki dönem Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli hayatını kaybetti.





Bir süredir Ankara'da tedavi gören ve geçtiğimiz günlerde ameliyat olan MHP eski Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli vefat etti.

Akşam saatlerinde vefat eden Demeli'nin, Trabzon'daki evinde  fenalaşlaştığı, kaldırıldığı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'in yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Hastane'den yapılan ilk açıklama'da Muammer Demeli kalp krizi sonucu vefat ettiği bildirildi.

MHP, Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, "ülkücü camia çok önemli bir neferini kaybetti. Çok üzgünüz. Allah başta ailesi olmak üzere, tüm sevenlerine sabır versin. Ülkücü camianın başı saolsun" dedi.

Demeli'nin vefat ettiği haberini alan akrabaları, dostları ve partilileri, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne akın ettiler.

Demeli'nin cenazesi 19 Haziran 2022 Pazar günü, İskenderpaşa camisinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı sonrası, Kutlugün köyü aile mezarlığında toprağa verilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap