SON DAKİKA



Haber > Trabzon > O Unutulmaz Bir Efsaneydi

O Unutulmaz Bir Efsaneydi

25 Nisan 2024 Perşembe - 09:33




Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın vefatı spor dünyasında büyük şok yarattı, spor dünyası taziye mesajları yayınladı...





BAŞTA Trabzonspor Kulübü olmak üzere Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun yanı sıra bir çok kulüp Mehmet Ali Yılmaz’ın vefatı nedeniyle mesaj yayınladı. İşte TFF, Spor Bakanı ve kulüplerin mesajları…

TRABZONSPOR: “Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın yanı sıra sayısız başarılar kazandıran Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Yakınlarının, sevenlerinin, camiamızın ve Futbol ailesinin başı sağ olsun.”

GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. OSMAN AŞKIN BAK: “49. ve 50. Hükümetlerde Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yapmış, uzun süre Trabzonspor Kulübü Başkanlığı’nda bulunmuş, Türk sporuna önemli katkıları olan, Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ın vefatını derin bir teessür ile öğrenmiş bulunuyorum. Merhum Mehmet Ali Yılmaz’a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm spor camiamıza başsağlığı diliyorum."

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU: “Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve başta Trabzonspor olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.”

FENERBAHÇE: “Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”

BEŞİKTAŞ: “Gençlik ve Spor eski bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mehmet Ali Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Trabzonspor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”

GALATASARAY: Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mehmet Ali Yılmaz'a, Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.”

ÇAYKUR RİZESPOR: “Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Trabzonspor camiası başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.”

ALANYASPOR: Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz.

ANTALYASPOR: Eski Gençlik ve Spor Bakanlarımızdan, Trabzonspor'un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Trabzonspor ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.

ANKARAGÜCÜ: Gençlik ve Spor eski bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mehmet Ali Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz.

ADANA DEMİRSPOR: “Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Kulübü Eski Başkanlarından Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz.”

BAŞAKŞEHİR FK: “Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mehmet Ali Yılmaz'a, Yüce Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.”

GAZİANTEP FK: “Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a, Yüce Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı dileriz.”

FATİH KARAGÜMRÜK: “Değerli büyüğümüz, Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.”

SAMSUNSPOR:  ‘’Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz.

PENDİKSPOR: “Eski Gençlik ve Spor Bakanlarımızdan, Trabzonspor'un Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Trabzonspor'a ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.”

1461 TRABZON FK: “Büyük üzüntü içerisindeyiz. Eski Spor Bakanı, Trabzonspor eski Başkanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrendik. Merhum Mehmet Ali Yılmaz'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır dileriz. Türk futbol ailesi ve Trabzonspor camiamızın başı sağ olsun.”

GÖZTEPE: “Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, Trabzonspor ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.”

EYÜPSPOR: “Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesi başta olmak üzere tüm sporseverlere başsağlığı diliyoruz.”

ERZURUMSPOR FK: “Trabzonspor Kulübünün Onursal Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ın vefa ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz.”

Recep Çetin: Trabzonspor’un eski başkanlarından benim de transferimi gerçekleştiren sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın, hayatını kaybettiğini öğrendim.  Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.

Ünal Karaman: Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Trabzonspor’daki kariyerim süresince desteğini ve ağabeyliğini gördüğüm Mehmet Ali Yılmaz’a Yüce Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap