SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Savaş değil kanser vurdu

Savaş değil kanser vurdu

29 Ocak 2018 Pazartesi - 07:05




Kanser hastalığı tüm bölgede hızla artış göstererek ateş düşürmediği ocak bırakmadı. Geride kalanlar acılara tutunarak yaşarken onkoloji hastanesi umu





ONKOLOJİ HASTANESİ YOK

■ Trabzon’da ‘şehir hastanesi’ gündeme gelince, bölgede her eve ateş düşüren kanser hastalığı için de yapılması beklenen onkoloji hastanesine çevrilmişti gözler. Trabzon İl Sağlık Müdürü Mustafa Yılmaz, “Onkoloji hastanesi planda yok. Şehir hastanesinde onkolojiye ait 70 yatak olacak” açıklamasını yaptı.

VAKALAR ARTIŞ GÖSTERDİ

■ LÖSEV yetkilisi Özge İzmirli, Trabzon’da artan kanser vakalarının dikkatlerini çekmesi üzerine bu şehre ağırlık vereceklerini belirterek, “Trabzon’da 300’e yakın hastamız var ve bu rakama KTÜ’de tedavi gören hastalar dahil değil. Samsun’dan sonra artış gösteren il Trabzon” bilgisini paylaştı.

BİR AİLE YOK OLDU


■ Akçaabat’ta Davulcu ailesi de kanserin dört koldan sardığı, canevinden yaktığı ailelerden sadece biri. Ailede; baba, babaanne, ağabey ve kız kardeş olmak üzere dört kişi bu illet nedeniyle yaşamını yitirmiş. Geride kalan gözü yaşlı anne ise acılarıyla hayata tutunmaya çalışıyor. 

Meryem Akgün

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap