SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Sonunda Muhtarlar Federasyonu Başkanı Aktürk’te isyan etti bayrağını çekti: TİSKİ'n var derdin var!..

Sonunda Muhtarlar Federasyonu Başkanı Aktürk’te isyan etti bayrağını çekti: TİSKİ'n var derdin var!..

14 Kasım 2022 Pazartesi - 11:59




TİSKİ, federasyon başkanı Aktürk’ü de canından bezdirdi. Vatandaş şikayetlerinin ardının kesilmediğini ifade eden Aktürk, “Benimde başıma gelince, TİSKİ’nin sorunlu olduğunu anladım” dedi.





ŞİKAYETLER OLUYORDU…

Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TİSKİ’ye isyan etti. Aktürk, “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve bir mahalle muhtarı olmam nedeniyle köy statüsünden mahalleye geçiş yapan bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın TİSKİ ile ilgili bir çok farklı konuda yoğun şikayetleri oluyordu” dedi.

‘SAYACIM YOKUŞ GİBİ!’

Aktürk başına gelenleri işte böyle anlattı: Ben de bu bilgileri TİSKİ çalışanları ve üst düzey yöneticileri ile paylaşıyordum. Görevliler bana böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söylüyorlardı. Ve hep ikna oluyordum. Fakat şimdi kendi iş yerim de su sayacım olmasına rağmen bana da gelip ‘su sayacı yokmuş’ gibi muamele yapılınca TİSKİ’nin sorunlu olduğun gördüm.”

VATANDAŞ HAKLIYDI

Parasını ödediğiniz sayacınızdan geçen su nasıl kaçak olabilir? Parasını ödediğiniz suya nasıl kaçak muamelesi yapılır? Farklı amaçlarla daha ucuza su kullanabilecekken, biz burada daha fazla para ödeme yoluna gitmişiz… Buna tutanak tutmak işgüzarlık değil de nedir? Demek TİSKİ’de bir sorun var. Demek vatandaş serzenişinde haklıydı.”

ZORLUOĞLU’NU ARAYIP ŞİKAYE ETİ…

Aktürk: Bu olayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na taşıdım. Kendisi ‘benim başıma gelen olaylara benzer durumların daha önce vatandaşların başına geldiğini, kendisinin de çok sayıda şikayet yapıldığını ve bu olaylarla ilgili inceleme başlattığını’ söyledi. Bundan sonra vatandaşın başına böyle olaylar gelmesi halinde direk Büyükşehir Belediyemize ulaşmaları halinde anında sorunun çözüme kavuşması için gereken her şeyin yapılacağını tarafıma bildirdi. Kendisine hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap