SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Suda tarife şaştı!

Suda tarife şaştı!

12 Ocak 2018 Cuma - 08:10




Trabzon’da vatandaş son aylarda gelen su faturalarına isyan etti. Faturalardaki fahiş tutarlar karşısında şoke olan vatandaş ‘Evde fabrika işletsek bu





FAHİŞ RAKAMLAR

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis kararıyla su tarifelerinde oy birliğiyle zamma gitti. Belediye Meclisi kararıyla yapılan zam, vatandaşın faturasına yansımaya başlayınca ortaya fahiş rakamlar çıktı. Trabzon’da abone bölgesi 1. Bölge olan mahallelerde su tarifesi 2,86’dan 3,25 oldu.

12. AYIN FATURASI

Ortahisar Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Turgay Şahin, yapılan zamla ilgili haksız kazancın söz konusu olduğunu belirterek, “Bu zam kararı 01.01.2018 tarihinden itibaren kesilen faturalara yansıtılacaktı. Fakat 2017’nin 12. ayı faturalarına da yansıtıldı. Aralık ayı faturasına yeni tarifenin uygulanması haksız kazançtır” dedi.

2 AY ÖNCEDEN ZAM


Ortahisar İYİ Parti Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu ise geçtiğimiz günlerde meclise başka bir iddia taşımış, “Zammın 2018 yılının Ocak ayından itibaren yürürlükte olması gerekiyor. Son 2 aydır ise okunan su faturaları 2018 yılının tarifesi üzerinden hesaplanmış” diyerek zammın iki ay önceden uygulandığını ileri sürmüştü.

Meryem Akgün

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap