SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Büyükşehir karla mücadelede 7/27 çalışıyor

Trabzon Büyükşehir karla mücadelede 7/27 çalışıyor

18 Ocak 2021 Pazartesi - 12:49




Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına başladı.





Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda teyakkuzda olan ekipler, kar yağışının başlamasıyla birlikte kapanan 57 mahalle yolunda kar küreme ve tuzlama çalışması yürüterek ulaşımın açık kalmasını sağlıyor.
 
Trabzon’da hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kar yağışı, Araklı, Arsin, Çaykara, Hayrat, Köprübaşı, Maçka, Sürmene, Şalpazarı ve Tonya ilçelerinin yüksek rakımlı bölgelerinde etkisini gösterdi. Aralıklarla devam eden kar yağışı öncesinde meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda tüm ekiplerini teyakkuz halinde bulunduran Trabzon Büyükşehir Belediyesi
Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı, kar yağışının başlamasıyla birlikte harekete geçerek kar küreme ve tuzlama çalışmalarını başlattı. Ekipler, 57 mahalle yolunun kapandığı ilçelerde günlük yaşamın aksamaması ve yolların açık kalması için yoğun gayret gösteriyor.
 
EKİPLERİMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, karla mücadele ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeksizin görev başında olduğu belirtilirken, yolların açık kalması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam edileceği ifade edildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise vatandaşların kar yağışı dolayısıyla sorun yaşamaması adına tüm ekiplerin teyakkuzda olduğunu dile getirerek, "Sahada çalışan ve yolların açık kalması için üstün çaba sarf eden tüm Büyükşehir ve TİSKİ çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.
 
TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, merkezde beklenen kar yağışı nedeniyle de tüm önlemlerini aldı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin, vatandaşların kar yağışından etkilenmemesi adına kent merkezinde 7 gün 24 saat kar ve buzla mücadele çalışması gerçekleştireceği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap