SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Muhtarlar Federasyonu'nda Bekir Aktürk yeniden başkan!

Trabzon Muhtarlar Federasyonu'nda Bekir Aktürk yeniden başkan!

07 Haziran 2024 Cuma - 11:46




Trabzon Muhtarlar Federasyonu'nda 4. Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi.





Trabzon Muhtarlar Federasyonu'nda 4. Olağan Genel Kurul bugün yapıldı.

Mevcut Başkan Bekir Aktürk seçime tek aday olarak girerken, oylama sonucunda, oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Ortahisar Belediyesi'nde çok amaçlı spor salonunda düzenlenen Genel Kurul saat 10.00'da başladı.

Gerçekleşen Olağan Genel Kurula Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar Belediye Başkanı Yardımcısı Murat Özçilingir, CHP İl Başkanı Mustafa Bak ve 18 ilçenin muhtarları katıldı.

genel-kurul-heyecani-2.webp


Özçilingir: "Muhtarlarımız önemli adımlar atacaktır"

Ortahisar Belediye Başkanı Yardımcısı Murat Özçilingir, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada, "2 ay önce yapmış olduğumuz seçimlerde muhtar seçilen arkaşlarımızı tebrik ediyorum. Siz muhtarlarımız vatandaşlarımızın sesi kulağısınız. Muhtarlarımızın toplumumuz ile kurduğu iletişim yerel demokraside büyük etkendir. Halkımızın beklentilerini en hızlı çözen kişiler sizlersiniz. Ortahisar Belediysi olarak muhtarlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Trabzon'un kalkınması ve başarılı olması için muhtarlarımız önemli adımlar atacaktır. Hiçbir ayrım gütmeden yanınızdayız. Şehrimizi daha modern hale getirmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

genel-kurul-heyecani-1.webp

Aktürk: "Sağlık güvencemiz yok"

Muhtarlar Federasyonu Başkanı Aktürk ise konuşmasında, "Devlet aklıyla millet aklının kesiştiği kutsal bir görevdir. 12 yıl önce Türkiye muhtarlık federasyonu kurulduğunda kaldırılsın mı diye düşünüldü. Bizler neler yapılması gerektiğini söyleyeceğiz. Gelinen noktada ödenek çok cüzi. Sağlık güvencemiz yok" dedi.


genel-kurul-heyecani-3.webp

Bak: "Her türlü adımı atmaya devam edeceğiz"

CHP İl Başkanı Mustafa Bak genel kurul konuşmasında, "Muhtarlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik. Bu şehrin sorunlarını çözmeye ve refah içerisinde yaşanmasına gayret ediyoruz. Bu şehre katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Her türlü adımı atmaya ve şehri yönetmeye devam edeceğiz. Genel kurulumuz hayırlara vesile olsun, başkanımızı bir kez daha tebrik ediyoruz" ifadelerini kullandı.

mumcu-1.webp

Mumcu: "Yasa için elimden geleni yapacağım"


Genel kurulda söz alan AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, "Muhtarlık artık demokrasinin vazgeçilmez bir yapı taşı durumunda. Muhtarlık çok değerli. Muhtarlar mahallerinin hizmetine koşan kanaat önderidirler. Biz çok muhtarımızla mesai arkadaşlığı yapmışızdır. Siyasiler olarak çözülemeyen problemleri onlarla beraber çözeceğiz. Bekir Başkanımızın tekraren konfederasyon başkanı olarak görmek bizi gururlandırdı. Yasa için de elimden geleni yapacağım. Kurulumuz hayırlı olsun" dedi.

Yeniden başkan seçilen Bekir Aktürk: "Başka Türkiye, başka Trabzon yok"

Bekir Aktürk, Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada, "Bu güveniniz için sizlere teşekkür ediyorum. Yükümüz ağırdı, şimdi daha ağır oldu. Bunun bilincindeyiz. Önde gidenin hali ve çektiği farklı oluyor. Camiaya hizmet ediyoruz. El ele kol kolayız. Komşu arkadaş olmuşuz. Başkan değil abiyiz. Aynı siyasi görüşten olmayabiliriz. Başka Türkiye, başka Trabzon yok. Biz büyük bir aileyiz. Kanunlarla milletimize hizmet etmek için yasa istiyoruz. Tekrardan hayırlı olsun. Teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı seçilen Bekir Aktürk'ün yönetim ve denetim asil-yedek üyeleri

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ


NEŞAT AYDIN
ÖMER HOTAMAN
İZZET ÇİLİNGİR
RASİM ÇEBI
HALİL İBRAHİM KARA
ALİ FUAT BEYAZ
DURSUN ALİ MUSAOĞLU
ŞÜKRÜ BAYRAK
İSMAİL BOSTAN
TEMEL AKSOY
İBRAHİM SOLAK
ALAATTİN ŞEKER
KEMAL KARA
MEHMET ERGÜN

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

ADEM YILMAZ
HİKMET MISIR
SALİH YILMAZ
YILMAZ UZUNTAŞ
MUSTAFA İSKENDER
ERTAN SARI
HÜSEYİN ERDOĞAN
ISMAIL TAŞLI
ELİF KAYA
SELİM KOÇHAN

DENETLEME KURULU ASIL ÜYELERİ

MAHMUT HAYIR
MEHMET ER
AKIN AYDIN
DAVUT İŞÇİ
RAIF GÜRSOY


DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELERİ

HAKAN KARAN
PAŞA SEİS
ELİF ÇAKICI
SERDAR SARAÇ
ERTUĞRUL YILMAZ
 

HABER61

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap