SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Polisi görünür olacak

Trabzon Polisi görünür olacak

09 Kasım 2019 Cumartesi - 11:17




Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Karadeniz’i ziyaret etti, mesaj verdi





Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner ve Başkan Danışmanı Ahmet Firidin ile bir araya geldi.

 Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nün başarılı işlere imza atması için hummalı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Alper, öncelikle şehrimizde trafik polisi sayısını artırıyoruz. Vatandaşımız işine giderken, işinden dönerken olması gerektiği yerde trafik polisi mutlaka görecek” dedi.

HER ZAMAN İÇ İÇE OLACAĞIZ




Kendisine gösterilen sevgiden dolayı büyükmutluluk duyduğunu ifade eden Alper, “Şehrimiz insanının cana yakınlığını göreve gelmeden önce de biliyordum. Onların sevgisinelayık olmak için elimden geleni yapacağım. Göreve geldiğim günden bugüne söylüyorum; 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kurmaya adayım. Bunu hem şahsım hem de kurumum adına belirtebilirim. Trabzon Emniyeti, vatandaşıyla her zaman iç içe olacak” diye konuştu.

Kriminal’in kapatılması…




Trabzon Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’nün kapatılmasını değerlendiren İl Emniyet Müdürü Alper, “Kriminal direk Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan bir birimdi. 6-7 memur arkadaşımız vardı. Kapatılması, Trabzon’a hiçbir şey kaybettirmedi” diye konuştu. Şehre Özel Harekat Müdürlüğü kurulduğunu da hatırlatan Alper, “İl Emniyetinden bağımız bölge niteliğini taşıyacak, 200-300 kadar personel çalışacak bir kurum olacak. Şehrimiz için önemli bir kazanım” ifadelerini kullandı

Maç yasaklansın!

Sürücülerin trafik kurallarına uyması gerektiğini ifade eden Alper, “Trabzon’un insanı için en önemli etkinlik Trabzonspor maçıdeğil mi? Ben de diyorum ki trafikte hata yapana o hafta Trabzonspor maçı yasakolsun” diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu.



 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap