SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da dolmuşlar kaç kişilik olacak? 3 alternatif var...

Trabzon'da dolmuşlar kaç kişilik olacak? 3 alternatif var...

11 Kasım 2019 Pazartesi - 15:18




Trabzon'da dolmuş sistemi tamamen değişecek...





Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Mecliste şehir içi dolmuş sistemi yeniden gündeme geldi. Dolmuş sistemininin tamamen değişitirilmesi için uzun süredir görüşmeler sürerken 2020 yılının Haziran ayında yeni sistemin hizmete girmesi planlanıyor.

Dolmuş sistemi bir çok açıdan değerlendirilmeye devam edilirken bugün yapılan meclis toplantısında altı aydır modernizasyon çalışmalarının sürdürüldüğü kaydedildi.

Dolmuş modernizasyonuyla, araçlardaki mevcut koltuk sayısının artırılması, engelli vatandaşlara uygun hale getirilmesi ve halkın en iyi şekilde hizmet alması hedeflendiği belirtildi.

Şöforler Odası ve dolmuş esnafıyla görüşmelerin sürdüğü de dile getirilirken koltuk sayısı konusunda henüz net karara varılamadı. Mecliste, koltukların 12+1(engellilere yönelik) , 16+ 1 ve 17+1 şeklinde artırılması gündeme geldi. Böylelikle dolmuşlarda koltuk sayısı için 3 alternatif oluşturuldu ve gelecek günlerde bu sayı net olarak karara bağlanacak.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap