SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da toplu taşımada mobil kolaylık

Trabzon'da toplu taşımada mobil kolaylık

11 Nisan 2021 Pazar - 15:30




Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin ‘Trabzon Ulaşım’ isimli yenilenen mobil uygulaması her yaştan insanın rahatlıkla kullanabileceği şekilde güncellendi. Uygulama ile mobil dolum hizmeti de vatandaşların hizmetine sunuldu.





Büyükşehir Belediyesi tarafından tasarımı yenilenen ‘Trabzon Ulaşım’ isimli mobil uygulama ile vatandaşlar otobüslerin hareket saatlerini, araçların güzergâhlarını ve bulunduğu durağa varış saatlerini GPS vasıtası ile öğrenebilecek. Google Play Store’dan yayına çıkan Trabzon Ulaşım mobil uygulaması, çok yakında App Store’da da yayınlanacak. Mobil uygulama ile vatandaşlar bulunduğu yere yakın tüm durakları ekranda görebilecek ve duraklar hakkında kolayca bilgi alabilecek. Uygulamada beklenen otobüsün bulunduğu durağa ne kadar sürede geleceği, otobüsün kaç durak geride olduğu gibi bilgiler de yer alıyor.
Öte yandan yetersiz bakiye sorununu ortadan kaldıracak mobil dolum hizmeti de uygulama ile hizmete sunuldu. Vatandaşlar kart dolum merkezi aramak zorunda kalmadan, ‘Trabzon Ulaşım’ uygulaması üzerinden bakiye yükleyebilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap