SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da YKS heyecanı

Trabzon'da YKS heyecanı

27 Haziran 2020 Cumartesi - 11:28




Trabzon’da Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından düzenlenen Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) başladı.





Sınava gireceği okula dakikalar kala gelen bir öğrenci sınav salonuna alınmazken, sınava gireceği okulun yerini bulamayan bir öğrenci ise polisin yardımıyla son anda sınava yetiştirildi.
Korona virüs salgını nedeniyle sınavın yapılacağı okulların girişinde öğrenciler sosyal mesafeye göre tek sıra halinde salonlara alınırken burada kendilerine maske de verildi.
Polis ekipleri de okul önlerinde sınava girecek olan öğrencilerin yakınlarını sosyal mesafeyi korumaları konusunda uyarılarda bulunurken, ekipler sınava gireceği okulu bulamayan bir öğrenciyi ise son anda polis otosu ile götürerek sınava gireceği okuluna yetiştirdi. Trabzon Fen Lisesi’nde ise sınava dakikalar kala gelen bir öğrenci ise içeri alınmadı.
Sınava alınmayan öğrenci daha sonra sinirli bir şekilde okuldan ayrılırken bu sırada diğer öğrenci velileri görevlilere tepki gösterdi. Öğrenci velileri ile görevliler arasında kısa süreli sözlü tartışma ve gerginlik yaşanırken polisin olaya müdahale etmesiyle tartışma sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap