SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ümit Sağır TÜFAD Trabzon Şube Başkanlığına Aday Oldu

Ümit Sağır TÜFAD Trabzon Şube Başkanlığına Aday Oldu

21 Nisan 2024 Pazar - 11:25




Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şube Başkanlığı’nın Haziran ayı içerisinde yapılacak olan olağan genel kurulunda bir isim daha adaylığını açıkladı.





Türkiye Süper Lig’i  dahil birçok kulüpte uzun yıllar porfesyonel futbol oynayan ve futbolu bıraktıktan sonra da yaşantısına antrenör olarak devam eden Ümit Sağır, TÜFAD Trabzon Şube Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

Ümit Sağır yaptığı açıklamada, “ Antrenör arkadaşlarımız ile yaptığımız uzun istişare ve değerlendirmeler sonrası Haziran ayında gerçekleşecek olan Türkiye Futbol Antrenörleri Trabzon Şube Başkanlığı seçimli genel kurulunda dermek başkanlığına aday olmaya karar verdim. Trabzon antrenörlerinin sorunlarının çözüme kavuşması, yeni projelerle eğitimlerine destek sağlanması ve Trabzon antrenörlerinin Türkiye’de hakettiği yerlere taşınabilmesi için çıktığımız bu yolda, tüm meslektaşlarımızın desteğini rica ediyoruz” dedi

Ümit Sağır’ın önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek hem projelerini hem de yönetim kurulu listesini açıklayacağı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap