SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yeni fındık bahçesi projesi Ferrero fındık!

Yeni fındık bahçesi projesi Ferrero fındık!

07 Haziran 2023 Çarşamba - 15:14




Trabzon’da gerçekleştirdiği iyi tarım uygulamalarının etki alanı 15 bin dekara ulaştı





Ferrore Kurumsal İlişkiler ve İletişim Direktörü Sera Üner, “FFV saha uzmanları Trabzon’daki fındık üreticilerine ait on model bahçede, iyi tarım uygulamalarını ortaya koyuyor” dedi

KATKIDA BULUNACAĞIZ

Ferrore Fındık Trabzon’da basınla bir araya geldi. Fındık sektörünün gelişmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirten Ferrore Kurumsal İlişkiler ve İletişim Direktörü Sera Üner, Ferrero Değerli Tarım (FFV) sürdürülebilirlik programının Trabzon’daki çalışmalarının devam ettiğini belirtti.




YENİLİKÇİ ZİRAİ

Üner, konuyla ilgili şunları söyledi: “2017’de hayata geçirilen ‘Model Bahçeler’ projesinin Trabzon ayağında, FFV saha uzmanları Trabzon’daki fındık üreticilerine ait on model bahçede, etkinliği kanıtlanmış olan iyi tarım uygulamalarını ve yenilikçi zirai çözümleri uygulamaya koyuyor.”




GELİŞMEYE DEVAM EDECEK

Üner, şöyle devam etti: “ Trabzon’daki model bahçelerin etki alanı, beş yılda yaklaşık 15 bin dekar fındık bahçesine ve beş yüzden fazla fındık üreticisine ulaştı. Fındık değer zincirinin gelişmeye devam etmesine katkıda bulunacak dijital imkanları da devreye alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

HABER: EMİN SARAÇ



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap