SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Yok böyle bir acı

Yok böyle bir acı

06 Eylül 2016 Salı - 10:55




Eşinin doğum yaparken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesiyle yüreği yanan Nurettin Aydın karısının ölümünde ihmal olduğunu düşünüyor





GİRESUN - İstanbul Gaziosmanpaşa’da ikamet eden Eynesilli genç anne Emel Yüksel Aydın (37), ikinci çocuğunu doğurmak için gittiği Küçükköy Özel Asya Hastanesi’nde doğumhaneye girdiği sırada kalp krizi geçirdi. Aydın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı ve hayatını kaybetti. Karnındaki bebeği sezaryenle alınan Emel Yüksel Aydın hayata veda ederken bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe Emir Ata ismi verildi. Emel Yüksel Aydın’ın naaşı ise İstanbul’dan Eynesil ilçesine getirilerek Merkez Eski Cami’de kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

EŞİMİN ÖLÜMÜNDE İHMAL VAR!

Yaşadığı elim olayı dayanılamaz bir acı olarak değerlendiren ve başından geçenleri gözü yaşlı olarak anlatan Emel Yüksel Aydın’ın eşi Nurettin Aydın (45), eşinin ölümünde büyük bir ihmal olduğunu iddia ederek, “Doktordan ve Özel Asya Hastanesi’nden davacıyım” dedi. 12 yaşında Kaan adında bir erkek evlada sahip olduklarını ve çocuklarının kardeş istemesinden dolayı ikinci çocuğu yapmaya karar verdiklerini ifade eden Nurettin Aydın, “Doktorlarla görüştük ve her şeyin normal olduğunu ve rahatlıkla bir çocuk sahibi olabileceğimizi söylediler. İlk doktorumuzun yurt dışı gezilerinin çok olmasından dolayı doğum anında yanımızda olmama ihtimalini de düşünerek Küçükköy Özel Asya Hastanesi’ni tercih ettik. Eşimin hemşire olan kız kardeşi bu hastanede çalıştığı için ve evinin buraya yakın olmasından dolayı tercih sebebimizdi. Hatta eşimin kardeşi de bu hastanede doğum yaptı ve birçok personeli de tanıyordu. Hamilelik döneminde her ay rutin kontroller yapıldı, her şey normaldi. 8’inci ayda doktorumuz çocuğun kalbinde ritim bozukluğu tespit etti ve eşimin hayvansal yiyecekler yemesi konusunda tavsiyelerde bulunarak, çocuğun sezaryenle alınacağını söyledi. Doktor çocuğun risk altında olduğunu söyledi. Eşim ilk çocuğu normal olduğundan dolayı normal doğumdan yanaydı” diye konuştu.

‘BEN ÖLECEK MİYİM’

Nurettin Aydın, “Hastaneye gitmeden Pazartesi akşamı eşim durduk yerde bana ‘Ben ölürsem çocuklarım sana emanet, onlara iyi bak’ dedi. Şakalaştık sadece” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap