SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Avantajı kaçırdık!

Avantajı kaçırdık!

25 Aralık 2017 Pazartesi - 07:30








Beşiktaş’ın mağlup olup Fenerbahçe’nin de berabere kaldığı haftada Trabzonspor avantaj yakalayıp üst sıradaki rakipleri ile arasındaki puan farkını eritmek için sahaya çıktı.

Bu hava ile mücadeleye başladık ama sanki ilk yarı bitmiş de futbolcular tatile başlamış havasında görüntü sergilediler. Futbolcuların bu vurdumduymazlığına Rıza hocanın maçı okuyamaması, kadro kuramaması ve sahaya müdahale edememesi de eklenince sonuç kaçınılmaz oldu.

Çalımbay Olcay ve N’Doye’de neden ısrarcı oluyor anlayabilmiş değilim. Bu isimlerle çıkılan mücadelelerde alınan sonuçlar ortada iken Çalımbay’ın inadı anlamsız. Elinde Rodallega gibi bir isim varken bu futbolcuya neden şans vermiyor anlam veremiyorum. Rodallega’yı zamanında oyuna soksa sonuç emin olun böyle olmazdı. Önümüzde devre arası gibi bir fırsat var. Trabzonspor bu fırsatı aleyhe değil de lehe çevirirse ikinci yarıda zirve mücadelesine ortak olur.

Devre arası iyi kullanılıp gerek futbolcu tercihleri gerekse kadro yapısı üzerinde Çalımbay hatalarından vazgeçtiği takdirde başarı kendiliğinden gelecektir.

Tüm bunların paralelinde Trabzonspor, Karabük deplasmanından mutlak 3 puan çıkartmalıydı, ama çıkartamadı. Dolayısıyla büyük avantajı kaçırdı Bordo-Mavililer.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap