SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Bir puana sevinelim!

Bir puana sevinelim!

05 Kasım 2017 Pazar - 07:38








Galatasaray karşısında moral bulmuş olan Trabzonspor, Kayseri’den de galip döner ve yeniden zirveye doğru yelken açar diye düşünüyorduk dünkü maç öncesi.

Ancak gördük ki Bordo-Mavili takımda çok da değişen bir şey olmamış. Rıza hoca takımını yine kuramadı, yine rakibi çözemedi ve dolayısı ile yine sonuca gidemedi.

Trabzonspor sahada yokları oynarken Çalımbay oyuna müdahalede bulunmadı. Kanatsız ve forvetsiz oynayan bir takımın gol yollarında sıkıntı yaşayacağı ortada iken buna da bir çare bulamadı Rıza hoca. Tek tutar dalı vardı Trabzonspor’un, o da orta sahası. Önümüzdeki milli maç arası takıma ilaç olacak türden.

Çalımbay bu arayı iyi değerlendirmeli. Oyun sistemi ve mantalitesi takıma yansıtılıp artık çıkışa geçilmeli. Eğer bu ara iyi değerlendirilemezse Çalımbay için de stresli günler çok önceden başlar. Umarım Çalımbay bu girdaba girmeden takımını toparlar ve zirveye doğru yol alır. Sözün özü: 1 puana sevinelim, milli arayı iyi değerlendirelim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap