SON DAKİKA



Haber > Köşe Yazıları > Gitti Ersun geldi Rıza

Gitti Ersun geldi Rıza

29 Ocak 2018 Pazartesi - 07:50








Haftalardır uyarıyoruz ama Rıza hoca anlamamakta diretmeye devam ediyor.

Kafasına göre takım kuran ve hiçbir sistemi olmayan Çalımbay dün akşam da Akyazı’da sistemsiz bir takım sürdü sahaya.

Sistem olmayınca da sonuç kaçınılmazdı. Koskoca maç boyunca Trabzonspor sadece bir pozisyon üretebildi, o da Burak’ın golü ile sonuçlandı.

Olcay ve Yusuf ile kurgulanan kadro ile sonuca gidilemeyeceğini herkes görüyor ama Rıza hoca nedendir bilinmez bu hatadan ders çıkartamıyor.

Bir de Rodallega konusu var ki Rıza hoca hemen her maçın bitmesine yakın bu oyuncuyu sahaya sürüyor. Maça etki edebilecek bir oyuncu karşılaşmanın sonunda sahaya sürülmez. Bu oyuncu takıma nasıl faydalı olacak, ne zaman ısınacak, ne zaman pozisyon üretecek, ne zaman sonuca gidecek? İnsan bu oyuncu değişikliğini yaparken utanır!


Oyun kurgusu ve takım sistemini masaya yatırdığımızda gördüğümüz, Rıza hocanın Ersun Yanal’dan hiçbir farkının olmadığı bir gerçeğidir. Hatta Çalımbay’ın Yanal’dan daha kötü bir yönetim anlayışında olduğu da bir gerçektir. 'Gitti Ersun geldi Rıza' diyebilirim. Çünkü ortada bir plan ve takım kurgusu ne yazık ki yok.

Trabzonspor bu saatten sonra önündeki maçlara bakmalı ve kalan mücadelelerden galibiyet çıkartmalı. Yoksa bundan sonrası daha da kötü olur ki Çalımbay bunun vebalini ödeyemez.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap