SON DAKİKA



Haber > Magazin > 12 sene sonra sahnede!

12 sene sonra sahnede!

24 Eylül 2021 Cuma - 10:31




Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde müzik dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses sahne aldı. 12 yıl aradan sonra ilk kez konser veren Tatlıses için kapıda uzun kuyruklar oluştu.





İbrahim Tatlıses, uzun sürenin ardından geçtiğimiz sezon ‘İbo Show’ isimli programıyla ekrana dönmüştü. Komik skeçler, ünlü konuklar ve duygusal hikayelerin yer aldığı program yayınlandığı her hafta adından söz ettirdi.

Şimdi ise İbrahim Tatlıses 12 sense son Kuruçeşme’de konser verdi. Yaklaşık olarak biletleri 2 saatte tükenen konserde, İbrahim Tatlıses’in hayranları uzun kuyruklar oluşturdu.

Tatlıses’i dostları Aydemir Akbaş, Şafak Sezer ve Gülben Ergen yalnız bırakmadı. Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız’ın yanı sıra kızları Melek Zübeyde, Dilan ve Elif Ada da konser boyunca imparatora eşlik etti. Defalarca ayakta alkışlanan Tatlıses, sahneye ’Yalan’ şarkısıyla çıkarken, İstanbul Boğazı, havai fişeklerle aydınlandı.

İlk şarkısının ardından sevenlerine teşekkür eden İmparator, "Şeref verdiniz. Saygılarımı iletiyorum. Adam sizlersiniz, adam yetiştirdiniz" dedi.

’AĞLAMAMAK ELDE DEĞİL’

Konser öncesi Demirören Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, "Heyecan var mı yok mu, tam onu da bilmiyorum ancak sahneye çıkınca olacak. Bu akşam beni ağlatacaklar, biliyorum. Ara ara 10’ar dakika ağlama arası isteyeceğim. Ağlamamak elde değil. Elde olsa muslukları tutacağım ama elde değil" dedi.

’ÖZLEDİĞİM TÜM ŞARKILARI SÖYLEYECEĞİM’

Sahnede göz dolduran Tatlıses, "Üzerinden 10 küsur sene geçtikten sonra sahneye çıkmayı düşünebiliyor musunuz? Çok zor bir şey. Alkışlar kıyamet... Ben yandım. Muhakkak özledim. Bütün dostlarım, çoluğum çocuğum herkes geliyor. Ne kadar söylemeyi özlediğim şarkı varsa hepsini koydum. 30 küsur şarkı var, eski yalan var yeni yalan var. ’Yalan’ı benden iyi söyleyen yoktur" diye konuştu.

’SEYİRCİLERİMİ SEVİYORUM’

Seyircilerin karşısına çıkacak olmanın verdiği heyecanı anlatan Tatlıses, Polat Yağcı’ya da teşekkür etti. Tatlıses, "Bana dua edenler, beni alkışlayanlar, biletimi alanlar beni bekliyor. Ben o insanlara saygı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Her şeyi Polat Yağcı yaptı, beni kamçıladı. Çok iyi yaptı. Yoksa ben 10 küsur senedir oturuyorum, kendi kendime şarkı söylüyorum. Konser yapacağız dedi. 10 gün prova yaptık" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap