SON DAKİKA



Haber > Magazin > 46'lık'lar seyirciyle buluşuyor

46'lık'lar seyirciyle buluşuyor

28 Ocak 2016 Perşembe - 13:24




Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu, iki perdelik komedi oyunu “46’lıklar” ile 03 Şubat 2016 tarihinde seyircisiyle buluşuyor.





Gündelik hayatın içerisinde kendi kendine konuşanların sayısının her geçen gün daha da arttığı görmekteyiz. Bunların içerisinde iyiden iyiye akıl sağlığını kaybetmiş insanların, aslında hayatın tüm gerçeklerini bütün çıplaklığı ile dışa vurdukları anlar vardır. Onların dünyalarına girdiğimizde yükledikleri duygular belki de bu güne kadar yüzleşmediğimiz ya da yarın bizim de dahil olabileceğimiz bir yaşamın gerçekleri olacaktır.

Tamer Küçük’ün yazdığı Murat Aşar’ın yönettiği, Ali Kemal Yılmaz, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Tamer Küçük, Murat Aşar, Erkan Yüce, Şükrü Üçüncü, Kübra Genç, Canan Güney, Suat Kurt, Mahmut Mutaf, Emre Yeşilyurt’un oynadığı “46’lıklar oyunu 03 Şubat 2016 tarihinde saat 20.00’da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluşuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap