SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ahu Sungur Cannes'a giden oyuncuları eleştirdi

Ahu Sungur Cannes'a giden oyuncuları eleştirdi

20 Mayıs 2024 Pazartesi - 16:54




Ekranların ünlü isimlerinden Ahu Sungur, sosyal medya hesabından yaptığı manidar paylaşımıyla gündem oldu.





Tiyatro ve sinema dünyasının 43 yaşındaki ünlü oyuncu Ahu Sungur'un, Instagram hesabından yaptığı son paylaşım gündem oldu.

Oyunculuğun çok kıymetli bir meslek olduğunu söyleyen Sungur, günümüzde oyunculuğun, ünlü olmakla karıştırıldığını belirtti.

Sungur’un sözleri, Cannes’da yürüyen Türk ünlülere de bir gönderme olarak algılandı.

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı manidar paylaşımda şunları yazdı:

"Mesleğim kıymetlidir."


"Oyunculuk çok kıymetli bir meslektir. Günümüzde; ünlülükle karıştırılır. Ün: genellikle iyi, üstün bir niteliğiyle herkesçe çok iyi bilinip tanınma durumudur. Oysa ki, günümüzdeki ünlülük durumunun 'Üstün bir niteliğe' sahip olma zorunluluğu barındırmadığı aşikardır maalesef… Gerçek oyuncular bir disiplinden gelirler. Performans sergilerler. Sergiledikleri performanslar niteliklidir. Oyunculuk, bir şekilde ünlü olma hali değildir. Oyunculuk, yarı çıplak kendini sergileme ve kim daha güzel ve ünlü yarışı da değildir. Mesleğim kıymetlidir."

Paylaşımlarına devam eden ünlü oyuncu, seksapalitenin kişinin doğasından gelen bir olgu olduğunu ve şu an etrafına baktığında yanındakinin durumuna göre vaziyet alan zarafetten uzak bir yarı çıplaklık gördüğünü söyledi.

Sungur, paylaşımında şunları ifade etti:

"Yarı çıplak bir durum görüyorum"

"Seksapalite; size çekici kılan fiziksel ve ruhsal duruşunuzdur. Seksapel kişinin durumunu kostümle sınırlayamazsınız. Mesela... O durum, o kişinin doğasından gelen bir olgudur. Saçını savuruşunda, belki gülüşünde, belki duruşunda... Şu an etrafıma baktığımda çoğunlukla sadece yarı çıplak bir durum görüyorum. Yanındakinin durumuna göre vaziyet alan bir yarı çıplaklık... Yarı çıplak bir yarış! Zarafetten uzak...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap