SON DAKİKA



Haber > Magazin > AK parti üç maymunu oynuyor

AK parti üç maymunu oynuyor

26 Nisan 2015 Pazar - 18:46




Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Almanya’da düzenlenen ‘Türkiye Sevdası Kutlu Yürüyüş Şöleni’nde vatandaşlara seslendi.





Bahçeli yaptığı konuşmada, vatandaşa seslenerek “AK Parti Hükümetinin vatandaşlarına el uzatmadığını bildirerek, “Sizler Avrupa’da itilip kakılırken; AKP hükümeti elini uzattı mı? Sizler Avrupa’da baskı ve dayatmalara maruz kalırken, AKP hükümeti imdadınıza koştu mu? Sizler Neonazi kalıntıları tarafından tehdit edilip sindirilmeye çalışıldığınızda, müşfik ve kuvvetli bir iradenin yardımını gördünüz mü? Oslo’da PKK’yla buluşmayı biliyorlar da, Berlin’de, Frankfurt’ta, Duesseldorf’ta, Viyana’da, Roma’da, Paris’te, Londra’da, Brüksel’de, Amsterderdam’da sizlerin yaşadığı sorunları hiç ama hiç görmüyorlar. Veren el olduk diyorlar, ama sizin kıyıda köşedeki birikimlerinizden gözlerini ayıramıyorlar. Sayıları 2 milyona ulaşan sığınmacılara 5,5 milyar dolar harcamakla övünüyorlar, ama konu siz olunca üç maymunu oynuyorlar.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap