SON DAKİKA


Foto Galeri > Aleyna Tilki: Müzik hiç susmamalı

Aleyna Tilki: Müzik hiç susmamalı

02 Ağustos 2021 Pazartesi - 14:29

Turkcell Vadi Açıkhava’da sahneye çıkan Aleyna Tilki, "Bugün ki konser benim için çok anlamlı, ağlayacak gibiyim. Bu dönemde çok ağlıyorum, konserim nasıl olacak merak ediyorum" dedi.

1 / 6 Aleyna Tilki: Müzik hiç susmamalı

Turkcell Vadi Açıkhava’da sahneye çıkan Aleyna Tilki, "Bugün ki konser benim için çok anlamlı, ağlayacak gibiyim. Bu dönemde çok ağlıyorum, konserim nasıl olacak merak ediyorum" dedi.

2 / 6 Aleyna Tilki: Müzik hiç susmamalı

3 / 6 Aleyna Tilki: Müzik hiç susmamalı

"ŞAHISLARI KONUŞMAYALIM"

Pandemiden dolayı 1.5 yıldır sahne almayan genç şarkıcı, "Müzik hiç susmamalı, 1.5 sene sahneye çıkmadık. Orkestra ve ekip zor durumda kaldı; benim sahneye çıkmam ile para kazanan orkestra ekipleri var" ifadelerini kullandı.

4 / 6 Aleyna Tilki: Müzik hiç susmamalı

ŞAHİN AKDEMİR HATIRA ORMANI

“Biliyorsunuz bu konserin anlamı büyük” diye sözlerine devam eden sanatçı, konser gelirini yangına müdahale eden ekiplere su taşırken alevler arasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir adına ‘Hatıra Ormanı’ kurmak için bağışladığını açıkladı.

5 / 6 Aleyna Tilki: Müzik hiç susmamalı

"MÜZİK HİÇ SUSMAMALI"

“Buna vesile olduğunuz için size teşekkür ediyorum” diyen genç şarkıcı, “Hep beraber bu gece insanlığı iyileştirelim hatta her şeye rağmen dimdik ayakta kaldığımızı tüm dünyaya gösterelim” diyerek sözlerini noktaladı.

6 / 6 Aleyna Tilki: Müzik hiç susmamalı

Ardından hepimizin aşina olduğu 'Yalan', 'Sen Olsan Bari', 'Yalnız Çiçek' gibi dillere pelesenk olan şarkılarının yanı sıra Duman’dan cover parçalar söyledi. Konserin ikinci bölümünde ise son teklisi 'Retrograte' ile birlikte hem Türkçe hem de İngilizce parçalar seslendirdi.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap