SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ali Sunal'dan doğum günü paylaşımı!

Ali Sunal'dan doğum günü paylaşımı!

23 Eylül 2021 Perşembe - 13:51




Bugün 44'üncü yaşını kutlayan Gül-Kemal Sunal çiftinin oyuncu oğulları Ali Sunal, doğum gününde çekilen bir aile fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.






'Güldür Güldür Show' programıyla izleyiciyle buluşan Ali Sunal bugün 44. yaşına bastı. 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu doğum günü pastasını da ailesiyle kesti. Sunal, mutlu aile pozunu sevenleriyle paylaştı.

Ali Sunal, gönderisine, "13.15’te ben doğdum bugün. (22 Eylül) Yaşadığım bunca yılın bana doğum günü hediyesi işte bu fotoğrafta... Artık her yaş başka heyecanlar bekliyor beni. Allah’ıma şükürler olsun" mesajını yazarken; eşi Nazlı Kurbanzade, "Canım Ali iyi ki doğdun. Dört kişilik ailemiz, huzurumuz, sağlığımız, heyecanımız, mutluluğumuz daim olsun, hep birlikte olsun. Seni çok seviyoruz" notunu düştü.

"İYİ Kİ DOĞDUN ALİ'M"
 
Ali Sunal’ın yeni yaşını annesi Gül Sunal ve kardeşi Ezo Sunal da unutmadı. Oğlu ve torunun fotoğrafını paylaşan Gül Sunal duygularını şu sözlerle dile getirdi;
 
“Ali'm.. Minicik tombulcuk bir bebekken seni nasıl seviyorsam şimdi de aynı heyecanla seviyorum.22 Eylül saat 13.15 te babanın dediği gibi “delik yanaklı” bir bebek dünyaya geldi. O bebek çok iyi bir evlat, harika bir abi, çok iyi bir eş ve muhteşem bir baba oldu. Güzel ailenle mutlu huzurlu eğlenceli bir hayat diliyorum canım oğlum. İyi ki doğdun Ali'm”

 "AİLEN OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ"
 
Ezo Sunal da abisiyle fotoğraflarını paylaşıp; “Seni çok seviyorum Ali(abi), seni de çok seviyorum Ali (baba), seni de çok seviyorum Ali (dayı)… Bütün Ali’lere yetecek kadar büyük kalbin, sevginle bizi hep sarmalıyorsun… ailen olduğumuz için çok şanslıyız, iyi ki doğdun” sözleriyle doğum gününü kutladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap