SON DAKİKA



Haber > Magazin > Artık babamla ilgili yorum yapmıyorum

Artık babamla ilgili yorum yapmıyorum

30 Eylül 2020 Çarşamba - 11:32




Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz günlerde "Evlatları arasında ayrım yaptığı zamanlarda ondan nefret ettim" dediği babası İbrahim Tatlıses hakkında artık sessiz kalma kararı aldı.





Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı sözlerle babasına gönderme yapmadığını söyledi.

'Hayır hiç üzgün değilim'

Paylaşımı üzerine konuşan Tatlıses, "Hayır hiç üzgün değilim, yazdıklarım kimseye gönderme değildi, beğendim sözleri paylaştım. Hiç o konuya girmeyelim artık. Artık babamla ilgili yorum yapmıyorum. Artık gık demeyeceğim" diye konuştu.

Nişantaşı'nda tırnak bakım güzellik dükkanı işleten Dilan Çıtak pandemi döneminden bu yana işlerinin azaldığını da söyleyip "İşler tabii ki bu dönemde biraz aksadı durdu, insanlar yine bakım yapıyor ama az bir kesim. Genelde evlerindeler korkuyorlar bakıma gelmeye. Eskiye göre işlerde düşüş var" dedi.

Dilan Çıtak Tatlıses, Merve Şahin ve Melis Özcan'ın sunduğu Sorgu Sual'in konuğu olmuştu.

Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses ile ilgili sorulan “Hiç nefret ettiğiniz bir an oldu mu?” sorusuna “Vefalı evlat veya vefasız evlatlar arasında ayrımcılık yaptığında babamdan nefretim ettiğim zamanlar oldu” şeklinde yanıt vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap