SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aşı yaptıran Çağla Şıkel koronavirüse yakalandı

Aşı yaptıran Çağla Şıkel koronavirüse yakalandı

26 Ocak 2021 Salı - 11:46




Koronavirüs aşısı yaptıran Çağla Şıkel’in, koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Ünlü manken çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.





Geçtiğimiz aralık ayında koronavirüs aşısı için gönüllü olan ve aşı yaptıran Çağla Şıkel’in koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Snob Magazin’de yer alan habere göre; Çağla Şıkel’in küçük oğlu Uzay’ın da koronavirüse yakalandığı öne sürüldü. FOX TV ekranlarında yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programını sunan Şıkel’in, programa 15 gün ara vereceği belirtildi.

AŞININ İKİNCİ DOZUNU ALACAKTI

Koronavirüs aşısı yaptırdığı anları “3. faz gönüllüsü olarak coronavac aşımı oldum. Koronadan korkun, aşıdan değil” diyen Şıkel, aşının ikinci dozunu bu hafta içerisinde alacaktı.

TEST SONUCUNU PAYLAŞTI

Çağla Şıkel, koronavirüse yakalandığına dair çıkan haberlerden sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Temaslı geçmişi olduğu için tedbir maksatlı test yaptırdığını ifade eden Şıkel, test sonucunun negatif çıktığını duyurdu.




"AŞI DA OLABİLİR PLESEBO DA..."

Çağla Şıkel açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yanlış anlaşılmalar olduğunu görünce bir bilgilendirme yapmanın gerekli olduğunu düşündüm... Ben her 18/59 yaş arası vatandaşın hakkı olan 'Çin aşısı Faz 3 çalışmalarına Sağlık Bakanlığımıza başvurarak gönüllü olarak katıldım. Bu çalışmaya denek olarak katılan 8 bin vatandaştan biriyim. Bana yapılan aşı da olabilir plasebo (gerçek olmayan) da olabilir. Şu an bunu doktorlarımız dahil kimse bilmiyor. Çünkü sistem tüm dünyada böyle işliyor. Sonucunu, Faz 3 çalışması sonuçlandığında herkes gibi bende öğrenmiş olacağım. Öncelik sağlık çalışanımız ve 65 yaş üstü kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızken, benim aşı olmam söz konusu değildir. Aslında bence siz benim aşı olup olmadığıma değil de, cesaretime inanamadınız."

magazinburada.net

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap