SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ata Demirer: Her şey burada başladı

Ata Demirer: Her şey burada başladı

28 Ekim 2020 Çarşamba - 12:46




Bursa'nın Altıntaş ilçesine giden komedyen Ata Demirer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 8 yaşında deniz ile ilk kez nasıl tanıştığını anlattı.





Bir süredir Çanakkale'de yaşayan ve deniz tutkusuyla bilinen komedyen Ata Demirer, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
Demirer, hayatının en önemli yerlerinden birini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Bursa'nın Altıntaş ilçesine giden Ata Demirer, 8 yaşında deniz ile ilk kez burada tanıştığını söyledi.
48 yaşındaki Demirer, yayınladığı gönderiye şu notu düştü:
Her şey burada, bu iskelede başladı. Sekiz yaşındaydım, elimdeki deniz maskesiyle ilk kez suyun içine burada baktım. Kırk yıl geçmiş üstünden... İlk burada aşık oldum kısaca. Merhaba Altıntaş, merhaba Bursa...
Yazık olmuş, talan olmuş. Adeta yıkılmış inşaat baskıyla ama yine de var göstereceği güzellikleri hâla. Not; elimle gösterdiğim binanın yerindeydi bizim ev. Tek katlı, bahçesinde erik ağacı..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap