SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ayaklarım artık İstanbul'a gitmiyor!

Ayaklarım artık İstanbul'a gitmiyor!

22 Haziran 2022 Çarşamba - 16:15




Bir süredir Bodrum'da yaşayan Alp Kırşan, çocuklarıyla ilişkisi, eşi Zeynep'le birlikte İstanbul'dan taşınma fikri, hem yarıştığı hem de sunuculuğunu yaptığı 'Survivor'ın en büyük zorluğu ve yeni projesi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.





2014 yılında kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Dörtkardeşler ile nikah masasına oturan Alp Kırşan'ın, Efe (7) ve Ata (4) adında iki oğlu bulunuyor. Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan ve ailesiyle Bodrum'da yaşayan Alp Kırşan, bilinmeyenlerini anlattı. 

"HEP BABA OLMA HEDEFİNDE YÜRÜYEN BİR ADAMDIM"

"Alp Kırşan nasıl bir baba olacağını hayal etmiş miydi? Şunu asla yapmam deyip, oğullarınız olunca yaptığınız bir şey oldu mu?" sorusuna yanıt verdi. 42 yaşındaki oyuncu, "Hep evcimen, baba olma hedefinde yürüyen bir adamdım. Bu evlenme duygusu bizim sektörde çok kale alınan bir şey değil. Alındığı zaman da beş tane, sekiz tane falan olması gerekiyor haliyle. Ben öyle bir insan değilim. Zeynep'le tanıştıktan sonra taşlar da yerine oturdu ve evlendik. 'Yapmam' deyip, yaptığım hiçbir şey olmadı. Ama Zeynep için daha zor oldu. Atıyorum, 'Bezelye yemem' deyip, çocuklara mama hazırlarken bezelyeyi tatmak zorunda kaldı. Hem çocuklar hem benimle ilgili 'Yapmam' deyip ne varsa Zeynep yaptı. Çünkü çiğ tavuk bile yeriz gerekirse çocuklar için" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap